Daniel Alexander List 


  • phone 3119 5853
  • mail   dal@marselisborg.org


Erhvervserfaring

2019 –          

Udviklingskonsulent, Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden 

2017 – 2019 

Konsulent, LG Insight

2015 – 2017 

Netværkspilot (studentermedhjælper), Djøf

  

Daniel er uddannet cand.scient.pol. fra Syddansk Universitet og ansat som Udviklingskonsulent i Marselisborg. Daniels rolle er bl.a. at gennemføre kvantitative og kvalitative analyser og evalueringer samt særligt at bistå og varetage kompetenceudviklingsforløb i kommunerne. 

Konsulentprofil

Daniel har både fra sin forrige og nuværende ansættelse indgående erfaring med den kommunale praksis og organisering på beskæftigelses- og integrationsområdet. 

Daniel er også en erfaren procesfacilitator og evner derfor at sammensætte og gennemføre kompetenceudviklingsforløb i tråd med den kommunale hverdag og med forståelse for de udfordringer, som medarbejdere og ledere i jobcentre står overfor. Dette kommer til udtryk på undervisningsdage, ved supervisioner men også i udviklingen af relevante og anvendelige værktøjer.

Daniel er samtidig en stærk formidler – og har stor erfaring med mundtlig formidling for både større og mindre grupper. Han formår derved at målrette formidlingen til den konkrete målgruppe på en relevant og nærværende vis.

 

keyboard_arrow_up