Stine Skjødt 


  • phone 2151 1259
  • mail   sts@marselisborg.org


Erhvervserfaring

2018 –          

Chefkonsulent, Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden 

2017 – 2018 

Konsulent, Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden

2016 – 2016 

Konsulent SPERA 

  

 

Stine er cand.scient.pol. og chefkonsulent på velfærdsområdet i Marselisborg. Stines rolle består i at varetage praksisnær udvikling gennem organisationsanalyser, nytænkning af strategiske retninger og omsætning af disse til såvel kompetenceudvikling som redskaber. 

Konsulentprofil

Stine har omfattende erfaring med organisationsudvikling, implementering og omsættelse af tiltag til praksis på Sundhed- og Ældreområdet. Som konsulent har Stine bred erfaring med at tænke nye tiltag, fokusområder, kompetencer og organisatoriske ændringer sammen med den kontekst, som ændringen skal fungere i. Hun har et stærkt fokus på at forandringer både skal give værdi og være forenelig med organisationens øvrige praksis, så forandringer også implementeres og forankres i praksis. Stine gennemfører procesfacilitering og rådgivningsforløb for både ledere og medarbejdere, hvor det sikres, at alle involverede tager ejerskab.

Gennem en bred sektorfaglig viden har Stine et skarpt blik for, at omsætte viden og medarbejderens udfordringer til strategier, konkrete arbejdsgange og praksisnære redskaber og metoder, som giver mening og en mere smidig dagligdag for både ledere og medarbejdere omkring fx demensområdet, i rehabiliteringsindsatsen og i arbejdet med at forebygge ensomhed. 

Endelig er Stine en anerkendt underviser i forskellige emner lige fra forebyggelse af ensomhed blandt ældre borgere, nytænkning af tilgange til borgere med demens, mødeledelse til systematiserede og målrettede rehabiliteringsindsatser. På disse opgaver har Stine fokus på, at deltagerne bliver udfordret på deres vaner og tilgange. Undervisningen tager derfor udgangspunkt i metodiske redskaber som aktionslæring, program- og forandringsteori samt procesøvelser, hvor deltagerne omsætter undervisningen til deres dagligdag. 

keyboard_arrow_up