Søren Dinesen


  • phone 2022 3791
  • mail sd@marselisborg.org


Erhvervserfaring

2015 –

Partner og adm. direktør, Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden

2010 – 2015

Direktør, Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden

2009 – 2010Analysechef, Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden
2007 – 2009Chefkonsulent, Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden 
2005 – 2009Konsulent, Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden
2003 – 2011Ejer, Analysefirmaet Dinesen 

Søren er cand.scient.pol. og adm. direktør i Marselisborg. Sørens rolle består sammen med partnerkredsen i at varetage den strategiske- og økonomiske udvikling af Marselisborgs selskaber – Consulting, Work & Life og IT.

Profil

Søren har i de seneste 15 år forestået forretningsudvikling af produkter og ydelser målrettet den offentlige sektor som konsulent, leder og direktør i Marselisborg og som selvstændig.

Sideløbende med direktionsarbejdet gennemfører Søren procesfacilitering og rådgivningsforløb til ledere i kommunerne, og er en anerkendt underviser og oplægsholder, hvor emnerne varierer fra samtalens betydning i beskæftigelsesindsatsen, over samarbejde og relationel koordinering til forebyggelse af ensomhed for ældre. Kendetegnet for Sørens forløb er, at deltagerne udfordres på deres mindset og vaner.

Endelig har Søren et skarpt blik for at udvikle praksisnære redskaber, som efterfølgende giver en mere smidig og effektiv beskæftigelsesindsats i et jobcenter, en a-kasse, på ældreområdet, på et bosted m.fl. Her bidrager Søren spiller til udarbejdelse af publikationer, guides og håndbøger samt gennem diverse fagblade, som Marselisborg udgiver. Bl.a. ”Beskæftigelse NU”, ÆldreLiv og SocialLiv (links til nyhedsbrevene) 

 

keyboard_arrow_up