Sandy Brinck


  • phone  5213 3430
  • mail sab@marselisborg.org


Erhvervserfaring

2020 –

Marselisborg Consulting, Manager

2010 – 2020

Oxford Research, Chefanalytiker

2007 – 2010

Landsforeningen LEV, Politisk konsulent

2006 – 2007

AOF Metropol, Leder

2005 – 2006

Amtsrådsforeningen, Fuldmægtig

1999 – 2005

Medlem af Folketinget - herunder medlem af Socialudvalget (ordfører), Sundhedsudvalget og Retsudvalget (ordfører)

Sandy er uddannet Cand.scient.pol. fra 1999 og har siden efteruddannet sig i ledelse, strategisk kommunikation og organisationspsykologi.

Konsulent profil

Sandy er en garvet konsulent med mere end ti års erfaring i konsulentbranchen suppleret af øvrige erhvervserfaringer med forskellige vinkler ind i velfærdsområde. Hendes store styrke er et særligt skarpt øje for sammenhængen mellem de politiske beslutninger og de faglige handlinger. Med en fortid som medlem af folketinget, siden politisk konsulent i en af handicaporganisationerne og flere bestyrelsesposter, forstår Sandy det strategiske niveaus betydning for praksis og ikke mindst visa-versa. Det er virkekæderne fra de demokratiske beslutninger til den service borgeren møder, som er Sandys faglige gnist og kompetenceområde. 

Sandy har derfor særligt dygtiggjort sig i implementering, forandringsledelse, strategisk forandringskommunikation og organisationspsykologi for at forstå de mekanismer organisatoriske processer indeholder.

På velfærdsområdet har Sandy særligt arbejdet med udsatte børn og voksne, men også det almene børneområde har indgået i hendes opgaveportefølje, som en del af de mange tiltag til tidlig forebyggelse. Herudover har Sandy arbejde ganske meget med arbejdsmiljø og beskæftiget sig særligt med den psykiske del via mobning og konflikter. 

Metodisk har Sandy igennem hele sin tid som konsulent været særligt optaget af, hvordan vi inddrager borgere i sårbare positioner og børn i de processer, som udvikler og vurderer velfærdsydelserne omkring dem. Sandy har altid behov for at høre ”hovedpersonens” udlægning suppleret af gode fagfolk, ledelse mv.

 

keyboard_arrow_up