Rie Wellendorf


  • phone 5213 3435
  • mail riw@marselisborg.org


Erhvervserfaring

2017 –          

Director, Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden 

2016 – 2017 

Udviklingschef, Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden

2015 – 2016 

Jobcenter- og ydelseschef – Solrød Kommune

2013 – 2015 Afdelingschef, Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden                     
2012 – 2013 Chefkonsulent, Marselisborg – Center for Udvikling, Kompetence & Viden
2007 – 2012 Projektleder/specialkonsulent, Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet, ledelsessekretariat, Frederiksberg Kommune
2006 – 2007 

Forskningsassistent, Center for Ungdomsforskning, Danmarks Pædagogiske Universitet

2002 – 2004 Fuldmægtig, Arbejdsmarkedsstyrelsen
2002 – 2002 Ekstern lektor, Københavns Universitet, Institut for Religionsvidenskab
2000 – 2001 Forskningsassistent, Københavns Universitet

Rie er uddannet cand.mag. Religionssociologi og Minoritetsstudier og har derudover en projektlederuddannelse. Rie er i det daglige en del af Marselisborgs ledelsesteam på beskæftigelsesområdet.

Konsulentprofil

Rie har i sin karriere vekslet mellem offentlige og private ansættelser, hvilket har skabt en unik konsulentprofil som udover konsulenthåndværket også rummer både forsknings- og ledererfaring samt praksisnær viden om et bredt genstandsfelt. Rie har således mere end 15 års samlet erfaring med rådgivnings- og udviklingsopgaver inden for den offentlige sektor og er specialiseret inden for beskæftigelses-, integrations- og ungeområdet specifikt og det kommunale landskab generelt, hvilket gør hende til en efterspurgt konsulent og rådgiver.

Med en baggrund som blandt andet Jobcenter- og ydelseschef med såvel strategisk som operationelt ansvar besidder Rie et unikt indblik i beskæftigelsesindsatsens driftspræmisser samt den faglige ledelse af medarbejdere i beskæftigelsesindsatsen og ikke mindst i praktiske udfordringer tilknyttet implementeringsopgaverne i jobcentret.

Derudover har Rie med sit afsæt i forskningens verden et solidt teoretisk og metodisk fundament, som også bringes i spil i større analyser og evalueringsopgaver.

Som konsulent arbejder Rie både på ledelses- og medarbejderniveau, hvor hun er specialiseret i at gennemføre forandringsprojekter og processer, der både involverer og sikrer ejerskab i organisationen og skaber resultater på bundlinjen.

Rie er desuden en stærk oplægsholder og inspirerende underviser, som kan engagere deltagerne og skabe et dynamisk læringsrum, der forpligter den enkelte ud over undervisningslokalet. 

keyboard_arrow_up