Rasmus Pedersen 


  • phone 2374 1106
  • mail rap@marselisborg.org


Erhvervserfaring

2017 – 

Chefkonsulent, Marselisborg Consulting

2016 – 2017                                    

Udviklingskonsulent, Marselisborg Consulting

2015 – 2016                   

Personlig Jobformidler/Virksomhedskonsulent, Jobcenter Aarhus            

2011 – 2015                   

Jobvejleder, Jobkompagniet Silkeborg

2009 – 2011 Udviklingskonsulent, Sammenhæng.Nu (egen virksomhed)

Rasmus er cand.mag. i Religionsvidenskab og Erhvervsøkonomi og er chefkonsulent i Marselisborg Consulting. Rasmus har med et ben i både det teoretiske fundament og det praktiske arbejde inden for beskæftigelsesområdet en helt særlig profil, og varetager en stor del af undervisningen og kompetenceudviklingen på beskæftigelsesområdet – både inden for den borgervendte, jobrettede samtale (herunder jobrettede redskaber og samtaleteknikker) og det virksomhedsvendte arbejde. 

Konsulentprofil

Rasmus’ vej ind i Marselisborg er ud over konsulenterfaring fra egen virksomhed gået over en årrække som praktikker i jobcenter og anden-aktør-virksomhed. Han har således godt og bredt sektorkendskab, direkte erfaring med borgersamtaler, solid undervisningserfaring, og endelig en bred erfaring med det virksomhedsvendte arbejde (lige fra det opsøgende arbejde og rekruttering over blanketgange til opfølgningssamtaler, m.m.). Derfor er det også kun naturligt, at det er her man i Marselisborg-regi støder ind Rasmus – og han er både anerkendt og efterspurgt for sit arbejde inden for disse områder.

Som underviser er Rasmus optaget af redskabernes betydning det lavpraktiske niveau – nemlig i samtalerne med henholdsvis borgere og virksomheder. 

Det betyder, at hans undervisningsstil, ud over et kendskab til den dagligdag som medarbejderne sidder i, bærer præg af øvelser og fokus på, hvad der helt konkret sker og hvad medarbejderen helt konkret siger og gør i samtalen med borgeren. 

På undervisningsdagene trækker han også på sin mørke side som rockmusiker – ikke i form af sing-a-long, men med fokus på at der skal være energi, og at deltagerne nok skal blive inddraget og hørt på dagen. Og endelig er Rasmus med sin solide erfaring og evne til at ”stå” i rummet mand for på undervisningsdagene at stå for at udfordre deltagerne på deres praksis. 

keyboard_arrow_up