Jakob Meier 


  • phone 6124 1524
  • mail jme@marselisborg.org


Erhvervserfaring

2018 – 

Udviklingskonsulent, Marselisborg Consulting 

2018 

Underviser i Almen Statskundskab, Aarhus Universitet

2017Udviklingskonsulent (praktikforløb), Velfærds- og Sundhedsstaben, Horsens Kommune
2017Forskningsassistent, Aarhus Universitet 

Jakob er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og er ansat som Udviklingskonsulent på Beskæftigelsesområdet i Marselisborg. Jakobs rolle er bl.a. at bistå og varetage undervisningsforløb samt at gennemføre kvantitative og kvalitative analyser og evalueringer.

Konsulentprofil

Jakob har erfaring fra kommunalt regi og har derfor en god forståelse for den kommunale praksis og organisering. Han har en stærk metodisk profil og gennemfører analyse- og evalueringsopgaver af høj kvalitet. Jakob har erfaring med både kvalitative og kvantitative opgaver, hvilket samtidig kommer til udtryk ved Jakobs stærke analytiske kompetencer.

Jakob er desuden en stærk formidler – og han har i særdeleshed omfattende erfaring med mundtlig formidling for både større og mindre grupper og er god til at målrette formidlingen til den konkrete målgruppe på konkret og nærværende vis. Jakob er også en dygtig procesfacilitator med blik for både helheden og detaljen, og med en systematisk tilgang til de projekter, han deltager i, gør det ham til en dygtig og organiseret projektleder. 

keyboard_arrow_up