Martin Kock Pedersen 


  • phone 2120 0747
  • mail mko@marselisborg.org


Erhvervserfaring

2018 – 

Manager, Marselisborg Consulting

2015 – 2018 

Strategisk leder, Jobcenter Holbæk

2014 – 2015Sundhedschef, PensionDanmark
2011 – 2014                    Sundhedspolitisk chef, Dansk Erhverv
2008 – 2011Sekretariatschef, Brancheforeningen for Privathospitaler
2007 – 2008

Kommunikationsrådgiver, Rostra Kommunikation

2006 – 2007Erhvervspolitisk konsulent, Dansk Handel & Service

Martin er uddannet cand.scient.pol. og varetager udviklingsopgaver inden for beskæftigelsesområdet.

Konsulentprofil

Martin har en solid viden og erfaring inden for særligt beskæftigelses- og sundhedsområdet og har gennem sine mange års arbejde i organisationer og kommuner en god indsigt og forståelse for de mekanismer, der gør sig gældende i politisk styrede organisationer. 

Martin har omsat og implementeret de seneste års reformer på beskæftigelsesområdet til konkrete arbejdsgange og metoder, og har samtidig solid erfaring med at omsætte politiske beslutninger og lovgivninger til konkrete indsatser og arbejdsgange. 

Martins tilgang er præget af stor faglig indsigt, som betyder, at han kan begå sig på alle niveauer i en organisation. Martin kan give sparring, når politikerne vil drøfte de store linjer, og han kan gå i dialog med jobcenterchefen i forhold til sparring til økonomi- og drifts styring. Han kan endvidere give supervision og sagssparring til medarbejderne. 

Martin er samtidig, i kraft af sin brede og lange ledelseserfaring, en god dialog- og sparringspartner for den kommunale ledelse i forhold til at bedrive faglig -, personale- og driftsledelse. Martin er en stærk kommunikator og er klar og tydelig i undervisningssammenhæng, ligesom han professionelt og fagligt kan udfordre stærke, fagprofessionelle medarbejdere. 

keyboard_arrow_up